Tips για να απαλλαγείς από έντομα και τρωκτικά

Ενοχλητικά; Τρομακτικά; Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα διάφορα έντομα, τρωκτικά και ερπετά που αρχίζουν να κάνουν και φέτος την εμφάνισή τους στο σπίτι σου, στο μαγαζί σου ή στην αποθήκη σου.

Κι επειδή είμαι σίγουρος ότι όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με ένα από αυτά μόνο ευχάριστη δεν είναι η εμπειρία σου, γι' αυτό και εγώ σου ετοίμασα το άρθρο, ώστε να απαλλαγείς από αυτά πριν σε ξεσπιτώσουν!

·        ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Μόνο που το διάβασες ανατρίχιασες; Λογικό! Ένα από τα τρωκτικά που συχνά συναντάμε κυρίως σε μεγάλους παλιούς χώρους όπως υπόγεια ή σε παλιά καταστήματα. Ένας από τους πιο γνωστούς τρόπους για να απαλλαγείς από τα ποντίκια είναι η ποντικοπαγίδα. Αν όμως θες να γλυτώσεις από αυτά οριστικά, τότε η λύση είναι μία... Ποντικοφάρμακο! Η μόνη λύση, λοιπόν, είναι το ποντικοφάρμακο. Στο κατάστημά μας θα το βρεις σε διάφορες μορφές, σε πάστα , σε σιτάρι και σε κύβο.

·         ΦΙΔΙΑ

Άλλο ένα μεγάλο θέμα, η παρουσία των φιδιών στο χώρο μας και κυρίως στο εξωτερικό χώρο, όπως αυλές, κήπο κλπ. Τα συναντάμε συνήθως σε σπίτια ή εργοστάσια που βρίσκονται κοντά σε χωράφια. Για να διώξετε τα φίδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απωθητικό φιδιών και να ξεμπερδεύετε. Η περίοδος που συνήθως κάνουν την εμφάνιση τους είναι από Απρίλιο έως Οκτώβριο.

·        ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ

Επίσης ενοχλητικό έντομο το οποίο κάνει την εμφάνιση του κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα κουνούπια μπορούν να μας χαλάσουν τη διάθεση αλλά και τον ύπνο όταν κάνουν έφοδο στο υπνοδωμάτιο αργά τη νύχτα και μας κρατάν ξύπνιους. Η καλύτερη λύση για τα κουνούπια είναι τα εντομοκτόνα μηχανήματα ρεύματος και τα φιδάκια για εξωτερική χρήση.

·        ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Ένα από τα έντομα που συναντάμε στα περισσότερα σπίτια και αποθήκες είναι οι κατσαρίδες. Ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες είναι το κατσαριδοκτόνο σπρέι. Χρησιμοποιήστε το στα σημεία όπου τις συναντάτε συνήθως, γιατί πολύ πιθανόν να έχουν φτιάξει φωλιά.

Αυτά λοιπόν για σήμερα, ελπίζω να βοήθησα! Τα ξαναλέμε με περισσότερα tips!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση