Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1971 από τον Κωνσταντίνο Γεωργίου.

Το 1988 μετατράπηκε σε Ανώνυμη Εταιρεία και έκτοτε φέρει την επωνυμία Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Από το 1998, η εταιρεία εδρεύει στον παράπλευρο δρόμο της Περιφερεικής Οδού στην περιοχή της Διαλογής στη Θεσσαλονίκη, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εκτάσεως 6500m2.

Σε συνέχεια της ανοδικής της πορείας, το 2008 δημιουργήθηκε και νέο ιδιόκτητο κατάστημα συνολικής έκτασης 4000m2 στον Κόμβο Διαβατών.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον εμπορικό και κατασκευαστικό τομέα. 

Ο στόχος της εταιρείας παραμένει πάντα η κάλυψη των αναγκών των πελατών της, γι’ αυτό και διαρκώς εμπλουτίζει την ποικιλία των προϊόντων της με νέες εισαγωγές και νέες συνεργασίες με τους καλύτερους οίκους.

Η συνεχής παρακαταθήκη των προϊόντων της, της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες σε χαμηλά επίπεδα τιμών.

Είμαστε βέβαιοι ότι η μακρόχρονη πείρα μας, καθώς και η καταξίωσή μας στο χώρο θα σας πείσει να μας εμπιστευθείτε.

ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ...

ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΡΓΟ!

Χρονικά ορόσημα

1971

Η ίδρυση της εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύεται το 1971 από τον Κωνσταντίνο Γεωργίου με στόχο την προσφορά στον κατασκευαστικό τομέα. Ξεχωρίζει αμέσως για την ποιότητα στη δημιουργία έργων όλων των διαστάσεων.

1988

Μετατροπή σε Ανώνυμη Εταιρεία με επωνυμία Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.

Η επιχείρηση αρχίζει να δραστηριοποιείται και στον εμπορικό τομέα, χτίζοντας με τους πελάτες σχέσεις εμπιστοσύνης και συνεχίζει να επεκτείνεται.

1998

Η δημιουργία του ιδιόκτητου χώρου 6500m2

Η ανοδική πορεία της εταιρείας έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός ιδιόκτητου χώρου 6500m2, ο οποίος λειτουργεί ακόμα και σήμερα. Πλέον, οι πελάτες μάς εμπιστεύονται γιατί επενδύοουμε στην ποιότητα και την ποικιλία και είμαστε συνεχώς δίπλα σε κάθε τους ανάγκη.

2008

Η δημιουργία του καταστήματος 4000m2 στον Κόμβο Διαβατών

Ένα νέο ιδιόκτητο κατάστημα, με συνολική έκταση 4000m2, επισφραγίζει το μεγάλο μας έργο. Η συνεχής ανανέωση των προϊόντων, η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες, καθώς και η εξειδίκευσή μας στα δομικά υλικά, έχουν καθιερώσει το κατάστημά μας ως ένα κορυφαίο τεχνικό πολυκατάστημα.

Οικονομικά στοιχεία

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση