Αλλαγή Προϊόντος

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή προϊόντος, έχει δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, να το πράξει μέσα σε διάστημα 14 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε, με την προϋπόθεση το προϊόν να μην είναι χρησιμοποιημένο, να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να υπάρχει διαθέσιμη η απόδειξη πώλησής του. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των χρηστών, είναι συνετό να ελέγχουν τα προϊόντα κατά την άφιξή τους και παράδοσή τους σε αυτούς, για τυχόν εμφανή ελαττώματα των ίδιων των προϊόντων ή της συσκευασίας τους.

Η χρέωση της αλλαγής έχει το κόστος των εξόδων μεταφοράς.
*Στην περίπτωση που η αλλαγή γίνεται λόγω ελαττώματος του προϊόντος, η αλλαγή είναι δωρεάν.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Αρχικά μας δηλώνετε το αίτημα σας στο info@georgiouk.gr  γράφοντας τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που έχετε και τον νέο κωδικό/νούμερο που θέλετε. Επίσης μπορείτε να μας το δηλώσετε και τηλεφωνικά στο 2310783251 από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά το χρονικό διάστημα 09:30-14:00.

Εν συνεχεία αποστέλλετε το προϊόν στη διεύθυνση:
Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.,
προέκταση Θεμιστοκλέους,
Κόμβος Διαβατών όπισθεν LIDL,
Θεσσαλονίκη, 57008.
Η αποστολή γίνεται με δική σας χρέωση.
*Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγω ελαττώματος του προϊόντος , το επιστρέφετε με δική μας χρέωση.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε την κατάσταση του, σας στέλνουμε εκ νέου αυτό που επιθυμείτε με νέο κωδικό αποστολής.

*Σε περίπτωση που υπάρχει διαφορά της τιμής στην αλλαγή, γίνεται το εξής:

α) αν το νέο προϊόν, μαζί με τα έξοδα μεταφοράς, είναι ακριβότερο, επιβαρύνεστε το επιπλέον ποσό, με κατάθεση στους λογαριασμούς της επιχείρησής μας.

β) αν το νέο προϊόν, μαζί με τα έξοδα μεταφοράς, είναι φθηνότερο, σας πιστώνουμε τη διαφορά με ένα πιστωτικό δελτίο, για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας από το κατάστημά μας.

Επιστροφή Προϊόντος

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει κάποιο προϊόν, έχει το δικαίωμα να το πράξει, σύμφωνα με το άρθρο 4, παρ. 10 του ν. 2251/94, σε διάστημα 14 ημερών από τη στιγμή που το παρέλαβε, με την προϋπόθεση το προϊόν να μην είναι χρησιμοποιημένο, να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία άθικτη, να μην έχει επέλθει καμία φθορά σε αυτό, να μην έχει γίνει αποσφράγισή του και να υπάρχει διαθέσιμη η απόδειξη πώλησής του.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Αρχικά μας δηλώνετε το αίτημα σας στο info@georgiouk.gr γράφοντας τον κωδικό και το νούμερο του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε. Επίσης, μπορείτε να μας το δηλώσετε και τηλεφωνικά στο 2310783251 από Δευτέρα έως Παρασκευή κατά το χρονικό διάστημα 09:30-14:00.

Εν συνεχεία αποστέλλετε το προϊόν στη διεύθυνση:
Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε.,
προέκταση Θεμιστοκλέους,
Κόμβος Διαβατών όπισθεν LIDL,
Θεσσαλονίκη, 57008.
Η αποστολή γίνεται με δική σας χρέωση.
*Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγω ελαττώματος του προϊόντος , το επιστρέφετε με δική μας χρέωση.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν και διαπιστώσουμε την κατάσταση του, σε διάστημα 14 ημερών, σας πιστώνουμε την αξία του προϊόντος, συμψηφίζοντας τυχόν μεταφορικά έξοδα, με ένα πιστωτικό δελτίο, για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη αγορά σας από το κατάστημά μας.

Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που ο πελάτης μετανιώσει για την παραγγελία του και θέλει να την ακυρώσει, έχει το δικαίωμα να το κάνει, είτε τηλεφωνικά στο 2310783251, είτε με μήνυμα στο info@georgiouk.gr, με την προϋπόθεση να μην έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής. Εάν δεν προλάβει, υπόκειται στη διαδικασία “Επιστροφή Προϊόντος”.

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση