Γιατί να επιλέξεις ανεμιστήρα οροφής!

 Από προσωπική πείρα θα σου προτείνω την αγορά ενός ανεμιστήρα οροφής για να έχεις τα πιο χαλαρά και γαλήνια καλοκαιρινά βράδια. Με αυτή την αγορά θα με ευχαριστείς σίγουρα και ακόμη δεν θα μπορείς να θυμηθείς πως ζούσες τόσα χρόνια χωρίς το καλύτερο γκάτζετ του καλοκαιριού, τον ανεμιστήρα οροφής.

 Ένας ανεμιστήρας οροφής δουλεύει σε 2 ή 3 σκάλες συνήθως και μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση που θες. Αν είσαι από αυτούς που θέλουν πολύ δυνατό αέρα, αλλά και αν θέλεις λίγο αεράκι, θα καλυφθείς.

 Ο ανεμιστήρας οροφής, σε αντίθεση με κάθε άλλον ανεμιστήρα ή και κλιματιστικό, λόγω του τρόπου που διαχέεται ο αέρας του, δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πιάσιμο. Οπότε δεν υπάρχει ο φόβος μην πιαστείς όσο κοιμάσαι.

 Ακόμη, με την χρήση ενός ανεμιστήρα οροφής κάνεις παράλληλα και οικονομία σε σχέση με την κατανάλωση που θα είχες αν χρησιμοποιούσες το κλιματιστικό.

 Τα ενοχλητικά κουνούπια λόγω του αέρα τα διώχνει, και αυτό είναι ένα από τα πολύ θετικά του.

 Ως ανεμιστήρας δεν επιβαρύνει το περιβάλλον με την χρήση του, όπως κάνει ένα οποιοδήποτε κλιματιστικό. Άρα μια τέτοια επιλογή είναι πολύ καλύτερη από όσο νόμιζες.

Η ιδανική του θέση να κρεμαστεί είναι πάνω από το κρεβάτι και δημιουργεί την τέλεια κατάσταση για να απολαύσεις τον ύπνο σου.

Δεν ξηραίνει τον αέρα, όπως  ένα κλιματιστικό.

Είναι σαφώς μια πιο οικονομική επιλογή και ως προς την αγορά από ένα κλιματιστικό.

 Η εμπειρία όμως να έχεις ακριβώς από πάνω σου όταν ξαπλώνεις έναν ανεμιστήρα οροφής και να δημιουργεί ένα δροσερό αεράκι που σε δροσίζει ολόκληρο, θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα καλοκαιρινά βράδια.

Αν τώρα πια, θέλεις να αγοράσεις έναν ανεμιστήρα οροφής, τότε στον Κ. Γεωργίου θα βρεις πολλά σχέδια και ετοιμοπαράδοτα, αλλά μπορούμε να κάνουμε και παραγγελία ειδικά για σένα αν θες κάτι συγκεκριμένο.  

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση