Aνακαίνιση μπάνιου με εύκολες και οικονομικές λύσεις!

Αρχικά, αν δε σου αρέσουν τα πλακάκια άλλα δε θες να ξοδέψεις μία περιουσία, η λύση είναι μία! Βάφεις τα πλακάκια με πλαστικό χρώμα, αφού πρώτα τα περάσεις με χαλαζιακό αστάρι, ώστε να γίνει μετά το βάψιμο με χρώμα της επιλογής σου, καθώς δρα και σαν φραγμός στην υγρασία! Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ειδικό χρώμα για ανακαίνιση πλακιδίων μπάνιου και επίπλων κουζίνας, το οποίο μπορεί να χρωματιστεί σε 120 αποχρώσεις!

Αν το σπίτι είναι παλιό, τότε πάμε για ριζική ανακαίνιση σε είδη υγιεινής. Αν πάλι είσαι στο ενοίκιο, τότε μπορείς να κάνεις μικρότερες αλλαγές, όπως το καπάκι της λεκάνης, τον καθρέπτη, τα φώτα, κάποιο διακοσμητικό έπιπλο ή στήλη για αποθηκευτικό χώρο κλπ.

Μία λεπτομέρεια που πολλοί παραβλέπουν, αλλά έχει μεγάλη βαρύτητα στην εμφάνιση του χώρου είναι ο φωτισμός. Αν θέλεις να αναδείξεις το μπάνιο σου, φώτισέ το με ευχάριστες αποχρώσεις! Πολύ ωραία ιδέα είναι και μία ταινία led στο αγαπημένο σου χρώμα. Φρόντισε μόνο να είναι αδιάβροχη αν σκοπεύεις να την τοποθετήσεις στο μπάνιο! 

Διακόσμηση! Κάθε αντικείμενο που υπάρχει στο μπάνιο έχει τη δική του αισθητική προσφορά. Από το καλαθάκι για τα χαρτιά μέχρι τη θήκη για το σαπούνι. Διάλεξε σετ αξεσουάρ και συνδύασε τα για να δώσεις αρμονία στο χώρο σου!

Και τέλος μία έκπληξη... Το ήξερες ότι μπορείς να βάλεις φυτά στο μπάνιο σου, τα οποία μάλιστα καθαρίζουν την ατμόσφαιρα και δίνουν μια άλλη ομορφιά στο μπάνιο; Κάποια από τα φυτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι τα εξής: χλωρόφυτο, ζαμιοκούκλας, καλαθέα, βιγόνια, αλόη, ορχιδέα, αζαλέα και δράκαινα.

Αυτά για σήμερα! Ελπίζω να βοήθησα!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση