Tips για να κάνεις το χώρο σου πιο φωτεινό!

Για να φαίνεται ο χώρος μας μεγαλύτερος, βάφουμε τους τοίχους του σπιτιού λευκούς! Αν όχι λευκούς, σίγουρα ανοιχτόχρωμους! Επιλέγουμε τόνους όπως το εκρού, το μπεζ, το λευκό ή το πολύ ανοιχτό γκρι. Θα πρότεινα να βαφούν όλοι στο ίδιο χρώμα.

Αν, παρόλ' αυτά, θέλουμε μια αντίθεση να "σπάει" τη μονοτονία, επιλέγουμε έναν τοίχο με μικρή επιφάνεια για να μη σκοτεινιάζει το σπίτι. Επίσης, αποφεύγουμε σκούρα έπιπλα που θα μας "κλείσουν" το χώρο και επομένως θα τον κάνουν να φαίνεται μικρότερος. Περιορίζουμε, δηλαδή, σκούρους πίνακες, τραπεζάκια σαλονιού, βιβλιοθήκες κλπ. Επιλέγουμε να βάζουμε στοιχεία πιο ανοιχτόχρωμα, πιο φωτεινά και αν είναι δυνατόν, πολλά μικρά φωτάκια. Ιδίως τη νύχτα δίνουν στο χώρο μια άλλη νότα και φωτίζουν έτσι το σπίτι ώστε να μοιάζει μεγαλύτερο!

Τέλος, καθρέπτες! Ένα άλλο μυστικό για κάνουμε το χώρο μας να φαίνεται μεγαλύτερος και πιο φωτεινός είναι οι καθρέπτες! Ναι, ναι καλά διάβασες, τοποθετούμε σε έναν από τους μεγαλύτερους μας τοίχους ένα μεγάλο καθρέπτη και θα δούμε αμέσως τη διαφορά! Αυτό συμβαίνει διότι ο καθρέπτης αντανακλά πρώτον το χώρο και δημιουργεί έτσι την ψευδαίσθηση του βάθους, και δεύτερον τα φώτα που υπάρχουν στο χώρο αντανακλάται με αποτέλεσμα να κάνει το χώρο να μοιάζει μεγαλύτερος!

Αυτά για σήμερα, ελπίζω να βοήθησα και να χρησιμοποιήσεις τις συμβουλές μου! Καλή επιτυχία!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση