ΚΟΝΙΑΜΑ ΠΑΤΗΤΗ FLEX ΛΕΥΚΗ...

ΚΟΝΙΑΜΑ ΠΑΤΗΤΗ FLEX ΛΕΥΚΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΜΑ DS-252 25Kg

10020221
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
33,90 € /σακί
με ΦΠΑ Παράδοση 1-3 ημέρες
DS-252 ΠΑΤΗΤΗ FLEX ΛΕΥΚΟ 25kg

 
Έτοιμο, λευκό ή έγχρωμο τσιμεντοκονίαμα, κατάλληλο για εφαρμογή σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Στην ινοπλισμένη σύνθεσή του, περιέχονται τσιμέντο υψηλών αντοχών, κατάλληλα διαβαθμισμένα χαλαζιακά αδρανή, ειδικά ενεργά πρόσθετα και ρητίνες κορυφαίας ποιότητας που του προσδίδουν ευκαμψία, άρρηκτη πρόσφυση με το υπόστρωμα, πολύ καλή εργασιμότητα και τελική επιφάνεια με υψηλές μηχανικές αντοχές. Ακολουθεί με επιτυχία τις συστολές και διαστολές των επιφανειών χωρίς να ρηγματώνει, μένει ανεπηρέαστο από μικροδονήσεις, ενώ αντέχει στις απότομες θερμοκρασιακές μεταβολές και τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος. Η προηγμένη του σύνθεση δεν απαιτεί κανενός είδους ενίσχυση με βελτιωτικά γαλακτώματα. Η DS-252 FLEX xρωματίζεται στη μάζα της με την προσθήκη υδατοδιαλυτών χρωστικών επικαλυμμένων με βινυλικές ρητίνες σε μορφή πούδρας DUROCOLOR POWDER-C 96 αποχρώσεων ή με επίπαση των χρωστικών στην επιφάνειά της. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες επάνω στην επιφάνεια της πατητής με τους τσιμεντοειδείς ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΥΣ της DUROSTICK, στο σύνολο των 38 αποχρώσεών τους, καθώς και με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR. Ποσότητες άνω των 250kg, για την κάλυψη περίπου 35m², μπορούν να παραδοθούν έτοιμες χρωματισμένες σε οποιαδήποτε απόχρωση του χρωματολογίου DUROCOLOR POWDER-C 96 αποχρώσεων (κατόπιν παραγγελίας, με προσυμφωνημένο κόστος). Κατατάσσεται στην κατηγορία PCC R3 σύμφωνα με το πρότυπο EN 1504-3 και ως υλικό επικάλυψης δαπέδων στην κατηγορία CT-C30-F7-AR2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 13813.

Τρόποι Αποστολής

Το georgiouk.gr σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για την αποστολή της παραγγελίας σας:

1. Με εταιρεία Courier (ACS)

Έξοδα μεταφοράς (όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%):

Για παραδόσεις εντός του Ν. Θεσσαλονίκης:
για δέματα έως 2kg: 4,30€
για δέματα άνω των 2kg: 4,30€ + 1,45€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

Για κάθε άλλο προορισμό, χερσαίο ή νησιωτικό, με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως αυτές αναγράφονται στη σελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist :
για δέματα έως 2kg: 5,30€
για δέματα άνω των 2kg: 5,30€ + 1,75€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως αυτές αναγράφονται στη σελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist :
για δέματα έως 2kg: 8,00€
για δέματα άνω των 2kg: 8,00€ + 2,00€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

2. Με μεταφορική εταιρεία

Έξοδα μεταφοράς (όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%):

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί η παραγγελία του να αποσταλεί με μεταφορική εταιρεία (προτείνεται για ιδιαιτέρως ογκώδη ή βαριά αντικείμενα), ένας εκπρόσωπός μας θα αναζητήσει την πιο οικονομική προσφορά από εταιρείες μεταφοράς το συντομότερο δυνατόν μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για το κόστος μεταφοράς και τους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησής του πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας ενημερώσουμε ώστε να περάσετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας στην οδό προέκταση Θεμιστοκλέους, Κόμβος Διαβατών όπισθεν Lidl, Θεσσαλονίκη.

Έξοδα μεταφοράς:

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μαςδεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς.

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση