Κορυφαία είδη υγιεινής για την άψογη διαμόρφωση του μπάνιου σας.

Θέλετε να συνδυάσετε την εξαιρετική ποιότητα με την κομψότητα και το υπέροχο στυλ; Θέλετε άνεση και πολυτέλεια σε προσιτές τιμές;

Τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε για τα είδη υγιεινής που βρίσκονται στα καταστήματά μας. Θα βρείτε: Λεκάνες, καζανάκια, καλύμματα, μπαταρίες, συστήματα ντους, καμπίνες, μπανιέρες, αξεσουάρ!

Εσείς επιλέγετε αν θα φτιάξετε ένα μοντέρνο μπάνιο ή ένα κλασσικό, αφού το διαμορφώνετε όπως ταιριάζει στο σπίτι σας. Το προσωπικό σας γούστο είναι ο οδηγός σας, γιατί την κορυφαία ποιότητα την έχουμε εξασφαλίσει για εσάς. Αποφασίστε για χρώμα, διαστάσεις και υλικό και φροντίστε η μπανιέρα, ο νιπτήρας, η λεκάνη και το καζανάκι να είναι στο ίδιο χρώμα, ώστε να είναι ομοιόμορφα.

Εκτός από τα είδη υγιεινής, ιδιαίτερο στυλ δίνουν τα έπιπλα μπάνιου και τα αξεσουάρ. Τα ντουλάπια που θα βάλετε πάνω από το νιπτήρα, αλλά και τα βοηθητικά ντουλαπάκια που είναι απαραίτητα και πιθανόν να επιλέξετε, είναι αυτά που θα ομορφαίνουν το μπάνιο σας.

Δημιουργήστε έναν ξεχωριστό χώρο, φτιάχνοντας το σπίτι σας ξανά με τα κατάλληλα πλακάκια! Βρείτε μεγάλη ποικιλία σε πλακάκια δαπέδου, μπάνιου, κουζίνας και τοίχου σύμφωνα με το design που επιθυμείτε, με ποιότητα και διαχρονικό στυλ!

Στα είδη υγιεινής, αλλά και στα αξεσουάρ για το μπάνιο σας, θα βρείτε και τις γνωστές εταιρείες: Ideal Standard, Drop, Zipponi, Ergo home, κ.α.

Για εσάς που ψάχνετε μοναδικό design και άνεση εγγυόμαστε με την κορυφαία ποιότητα ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τώρα έναν υπέροχο χώρο στο μπάνιο σας, όπως πραγματικά ονειρεύεστε!

Καθημερινή υποστήριξη

2310 783 251

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Email: [email protected]