Μεγάλη ποικιλία σε είδη οικιακής χρήσης και είδη σπιτιού

Οι κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς στην εισαγωγή και εμπορία ειδών οικιακής χρήσης και επαγγελματικού εξοπλισμού, βρίσκονται εδώ!

Οι δουλειές του σπιτιού σας γίνονται παιχνιδάκι, αφού τώρα μπορείτε να διαλέξετε από σκούπες και σφουγγαρίστρες μέχρι φαράσια και σακούλες που θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε το σπίτι σας εύκολα και γρήγορα σε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο.

Επιπλέον, τα ρούχα σας μπορείτε να τα στεγνώσετε εύκολα σε απλώστρες με τα αγαπημένα σας μανταλάκια, ενώ κρεμάστρες, καλόγεροι και σιδερώστρες θα βοηθήσουν στην γενικότερη οργάνωση των ρούχων στον χώρο σας.

Στην κουζίνα, η σωστή οργάνωση έχει καθοριστικό ρόλο! Οπότε, είδη οικιακής χρήσης θα σας φανούν πολύ σημαντικά, αλλά ακόμα και είδη που χρησιμοποιείτε καθημερινά όπως ποτήρια και πιάτα, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε όποιο σχέδιο θέλετε και ταιριάζει σε μια υπέροχη κουζίνα.

Στο κατάστημά μας γενικά θα βρείτε πολλά είδη ανάμεσα σε: σκούπες, λεκάνες, σφουγγαρίστρες, φαράσια, σακούλες, απλώστρες, σιδερώστρες, καλόγεροι, κρεμάστρες, μανταλάκια, πατάκια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ακόμα, για την κουζίνα σας, πιάτα, ποτήρια, φλυτζάνια, καμινέτα, μπρίκια, κανάτες, πιατοθήκες, παγοκύστες, κουτάλες, μαχαίρια, πιρούνια, σπάτουλες, ανοιχτήρια.

Φτιάξτε το σπίτι σας όπως ονειρεύεστε και περάστε την καθημερινότητά σας σε έναν όμορφο και διακοσμημένο χώρο.

Καθημερινή υποστήριξη

2310 783 251

2310 783 451

2310 766 509

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Email: info@georgiouk.gr