Ανακαλύψτε ό,τι χρειάζεστε για έναν ονειρεμένο κήπο.

Δεν έχει σημασία το πόσο μεγάλος ή μικρός είναι ο κήπος σας! Εδώ θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε!

Ένας ωραίος κήπος δεν χρειάζεται μόνο ωραία λουλούδια, αλλά και τα έπιπλα είναι αυτά που δίνουν χρώμα! Εκτός από τα λουλούδια, δώστε το προσωπικό σας στυλ φτιάχνοντας οποιαδήποτε αυτοσχέδια κατασκευή θέλετε, ώστε να δημιουργήσετε έναν υπέροχο χώρο.

Ο κήπος είναι η προέκταση του σπιτιού σας και ο χώρος ανάδειξης του προσωπικού σας γούστου! Μην τον παραμελείτε ούτε το χειμώνα και απολαύστε τον όλες τις στιγμές μαζί με την οικογένειά σας. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες, με τις οποίες μπορείτε να απασχολείστε όλη τη διάρκεια της χρονιάς -και με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες- και να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά στη φύση, με όλες τις ανέσεις σας.

Μεταξύ άλλων, συνεργαζόμαστε με τις καταξιωμένες εταιρείες του χώρου: Elgo, Connex, Karcher

Εξοπλίστε τον κήπο σας με πολλά εργαλεία, εξαρτήματα και αρκετή φαντασία. Βρείτε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: Λάστιχο κήπου, αξεσουάρ για λάστιχο, τσουγκράνες, σκούπες και φτυάρια, περιφράξεις, διακόσμηση κήπου, έπιπλα κήπου, πατώματα εξωτερικού χώρου.

Στο κατάστημα μας φροντίζουμε εμείς για τον κήπο σας και εσείς απλά επιλέγετε τα κατάλληλα αξεσουάρ και αυτά που θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε έναν υπέροχο χώρο.

Καθημερινή υποστήριξη

2310 783251

2310 783451

2310 766509 

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Email: info@georgiouk.gr