Μόνιμες και σταθερές λύσεις στην καθαριότητα επιφανειών!

Κι όμως, η καθαριότητα του χώρου σας πλέον μπορεί να γίνει εύκολη και οικονομική υπόθεση, με τα κατάλληλα καθαριστικά κορυφαίας ποιότητας.

Οι εξειδικευμένες ανάγκες καθαρισμού βιομηχανικών χώρων μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο με προϊόντα καθαρισμού ειδικών προδιαγραφών. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προμηθευτείτε προϊόντα, που ανταπεξέρχονται στις πιο απαιτητικές εφαρμογές καθαρισμού και αφαιρούν απαιτητικούς και μόνιμους λεκέδες.

Ανάμεσα στα διάσημα καθαριστικά για οικιακή και βιομηχανική χρήση ξεχωρίζουν BMF και τα οικολογικά απορρυπαντικά, τα οποία γνωρίζουν όλο και μεγαλύτερη εξέλιξη. Η χρήση των καθαριστικών κατηγορίας BMF έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, καθώς απομακρύνουν ακόμα και τους πιο σκληρούς ρύπους. Ακόμα, τα οικολογικά απορρυπαντικά ενδείκνυνται για οικιακή και επαγγελματική χρήση, καθώς είναι εντελώς ασφαλή και αποτελεσματικά και με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φύση.

Στα καταστήματα μας μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία τόσο σε καθαριστικά οικιακής, όσο και βιομηχανικής χρήσης, για κάθε επιφάνεια, μέταλλο, ξύλο, μπετό, πλαστικό, γυαλί κ.α.

Βρείτε και προμηθευτείτε τα κορυφαία καθαριστικά των εταιρειών Durostick ,  Mr Fast  και Wurth!!!

Καθημερινή υποστήριξη

2310 783 251

2310 783 451

2310 766 509

Για οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Email: info@georgiouk.gr