ΠΟΥΔΡΑ LUSSO D'ORO ΑΣΗΜΙ 70ml ΠΑΤΙΝΑ...

ΠΟΥΔΡΑ LUSSO D'ORO ΑΣΗΜΙ 70ml ΠΑΤΙΝΑ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑΣ

08120206
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
12,00 € /τεμάχιο
με ΦΠΑ Παράδοση 1-3 ημέρες
LUSSO D'ORO ΑΣΗΜΙ 70ml

 
Διακοσμητικά, υπέρλεπτα, μεταλλικά πιγμέντα που χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα ανάμειξης με το διακοσμητικό ακρυλικό, διάφανο βερνίκι, βάσης διαλύτου, DECOLUX, αποδίδοντας απο­χρώσεις σε χρυσό, ασήμι και χαλκό. Σε συνδυ­ασμό με το LUSSO DORO BASE DI COLORI σαν βάση σε γύψινα, τσιμεντένια ή κεραμικά (αγάλμα­τα, γλάστρες κ.ά.) δημιουργούν πατίνες με αντι­κέ όψη. Eφαρμόζεται σε εσωτερικούς χώρους, σε τοίχους και δάπεδα. Μπορεί να εφαρμοστεί στο σύνολο μίας επιφάνει­ας (π.χ. σε έναν τοίχο) ή σε μέρος της (π.χ. σε μία κολόνα ή ένα τζάκι) εντασσόμενο στην αισθητική του χώρου στην οποία προσθέτει μία εντυπωσια­κή πινελιά πολυτέλειας. Μπορεί να τοποθετηθεί με επίπαση σε νωπές τσιμεντοειδείς επιφάνειες διακοσμημένες με πατητή τσιμεντοκονία DS-250, DS-252 FLEX και DS-256 FLEX VELVET καθώς και με διακοσμητικούς στόκους τεχνοτροπίας, όπως το MATIZ Stucco Decorativo και το STUCCO VIVERE της DUROSTICK. Αφού σταθεροποιηθούν, ακολου­θεί η βαφή τους με διάφανα βερνίκια.

Τρόποι Αποστολής

Το georgiouk.gr σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για την αποστολή της παραγγελίας σας:

1. Με εταιρεία Courier (ACS)

Έξοδα μεταφοράς (όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%):

Για παραδόσεις εντός του Ν. Θεσσαλονίκης:
για δέματα έως 2kg: 4,30€
για δέματα άνω των 2kg: 4,30€ + 1,45€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

Για κάθε άλλο προορισμό, χερσαίο ή νησιωτικό, με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως αυτές αναγράφονται στη σελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist :
για δέματα έως 2kg: 5,30€
για δέματα άνω των 2kg: 5,30€ + 1,75€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως αυτές αναγράφονται στη σελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist :
για δέματα έως 2kg: 8,00€
για δέματα άνω των 2kg: 8,00€ + 2,00€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

2. Με μεταφορική εταιρεία

Έξοδα μεταφοράς (όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%):

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί η παραγγελία του να αποσταλεί με μεταφορική εταιρεία (προτείνεται για ιδιαιτέρως ογκώδη ή βαριά αντικείμενα), ένας εκπρόσωπός μας θα αναζητήσει την πιο οικονομική προσφορά από εταιρείες μεταφοράς το συντομότερο δυνατόν μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για το κόστος μεταφοράς και τους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησής του πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας ενημερώσουμε ώστε να περάσετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας στην οδό προέκταση Θεμιστοκλέους, Κόμβος Διαβατών όπισθεν Lidl, Θεσσαλονίκη.

Έξοδα μεταφοράς:

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μαςδεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς.

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση