ΣΟΒΑ MW200 5kg ΛΕΥΚΟ ΙΝΟΠΛΙΣΜΕΝΟ...

ΣΟΒΑ MW200 5kg ΛΕΥΚΟ ΙΝΟΠΛΙΣΜΕΝΟ MARMODOM

10020251
Χωρίς απόθεμα
2,80 € /σακί
με ΦΠΑ

 
Το MW200 χρησιμοποιείται ως σοβάς μιας στρώσης σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Επίσης, είναι κατάλληλος για διάφορες επισκευαστικές εργασίες. Ομογενές, έτοιμο προς ανάμιξη, βιομηχανικό προϊόν σταθερά υψηλής ποιότητας. Εξασφαλίζει καλή εργασιμότητα, αυξημένη ταχύτητα εφαρμογής, είναι οικονομικό και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μίγμα από λευκό τσιμέντο υψηλών προδιαγραφών, θρυμματισμένο μάρμαρο με επιλεγμένο μέγεθος κόκκων, υδράσβεστο και ειδικά βελτιωτικά πρόσθετα. Συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές: EN 998-1:2010 / CSIII, W2, μέγεθος κόκκων <1,4mm. Το υπόστρωμα πρέπει να είναι καθαρό και σταθερό, ενώ συνιστάται να διαβρέχεται πριν την εφαρμογή. Το περιεχόμενο του σάκου προστίθεται σταδιακά σε καθαρό νερό (περίπου 8,0 lt/σάκο) χρησιμοποιώντας παραδοσιακές μηχανές ανάμιξης ή σύγχρονες μηχανές σοβατίσματος. Το MW200W εφαρμόζεται πάνω από το στρώμα κονιάματος για «πεταχτό» (gunite) (GM50) είτε με το χέρι χρησιμοποιώντας μυστρί είτε απευθείας με τη μηχανή σοβατίσματος. Για την αποτροπή ρωγμών & καταπονήσεων μεταξύ των διάφορων τύπων υποστρωμάτων όπως σκυροδέματος, τούβλων, κυβόλιθων ελαφρού σκυροδέματος, μονωτικών πλακών, κλπ., απαιτείται η χρήση φύλλων υαλονήματος. Εφαρμόστε πρώτα το 1/3 του σοβά, κατόπιν το φύλλο υαλονήματος και τέλος τα υπόλοιπα 2/3 του σοβά. Η εξομάλυνση της επιφάνειας του τοίχου μπορεί να επιτευχθεί με χρήση μεταλλικού φραγκόφτυαρου αμέσως μετά την εφαρμογή του MW200. Για την προστασία των εκτεθειμένων γωνιών από ενδεχόμενες ζημιές καθώς και για σκοπούς επιφανειακής εξομάλυνσης, χρησιμοποιήστε γωνιόκρανα. Αφού ο σοβάς πήξει σε ικανοποιητικό βαθμό (ο απαιτούμενος χρόνος εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες, το πάχος του εφαρμοζόμενου σοβά και του υποστρώματος), ο σοβάς εξομαλύνεται με το χέρι, τρίβοντάς τον με κυκλικές κινήσεις χρησιμοποιώντας τριβίδι με σκληρό βρεγμένο σφουγγάρι. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε στη συνέχεια τριβίδι με στεγνό σφουγγάρι.

Τρόποι Αποστολής

Το georgiouk.gr σας προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για την αποστολή της παραγγελίας σας:

1. Με εταιρεία Courier (ACS)

Έξοδα μεταφοράς (όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%):

Για παραδόσεις εντός του Ν. Θεσσαλονίκης:
για δέματα έως 2kg: 4,30€
για δέματα άνω των 2kg: 4,30€ + 1,45€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

Για κάθε άλλο προορισμό, χερσαίο ή νησιωτικό, με εξαίρεση τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως αυτές αναγράφονται στη σελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist :
για δέματα έως 2kg: 5,30€
για δέματα άνω των 2kg: 5,30€ + 1,75€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως αυτές αναγράφονται στη σελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist :
για δέματα έως 2kg: 8,00€
για δέματα άνω των 2kg: 8,00€ + 2,00€ για κάθε επιπλέον kg πέραν των 2kg

2. Με μεταφορική εταιρεία

Έξοδα μεταφοράς (όλες οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%):

Εφόσον ο πελάτης επιθυμεί η παραγγελία του να αποσταλεί με μεταφορική εταιρεία (προτείνεται για ιδιαιτέρως ογκώδη ή βαριά αντικείμενα), ένας εκπρόσωπός μας θα αναζητήσει την πιο οικονομική προσφορά από εταιρείες μεταφοράς το συντομότερο δυνατόν μετά την καταχώρηση της παραγγελίας. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει για το κόστος μεταφοράς και τους διαθέσιμους τρόπους εξόφλησής του πριν προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας.

3. Παραλαβή από το κατάστημα

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα σας ενημερώσουμε ώστε να περάσετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας στην οδό προέκταση Θεμιστοκλέους, Κόμβος Διαβατών όπισθεν Lidl, Θεσσαλονίκη.

Έξοδα μεταφοράς:

Εάν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μαςδεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφοράς.

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση