Σκουριασμένες βίδες; Μην πανικοβάλλεσαι, το 'χω!

Αν ετοιμάζεσαι να μεταποιήσεις το παλιό σου έπιπλο, την βιβλιοθήκη ή το έπιπλο της τηλεόρασης και το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι οι σκουριασμένες βίδες που δεν καταφέρνεις να τις κουνήσεις ούτε με το κατσαβίδι, αλλά ούτε και με βιδολόγο και φοβάσαι μην χαλάσεις το ξύλο, σου έχω το απόλυτο μυστικό!

Η λύση όσο περίεργο και αν σου ακούγεται βρίσκεται μέσα στο ψυγείο σου και είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείς κάθε μέρα (spoil: αν και δεν θα έπρεπε τόσο συχνά) και δεν πάει το μυαλό σου για αυτή του την χρήση. Εφαρμόζοντας λίγο αναψυκτικό και συγκεκριμένα αναψυκτικό τύπου cola, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο καθώς σε 45 λεπτά με μία ώρα θα μπορείς να το βγάλεις άνετα με ένα απλό κατσαβίδι, χωρίς να τραυματίσεις το ξύλο.

Ο λόγος που ένα τέτοιο προϊόν βοηθάει σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι περιέχει κιτρικό αλλά και φωσφορικό οξύ, τα οποία έχουν την ιδιότητα να καταπολεμούν την σκουριά.  

Έτσι λοιπόν όταν θα αντιμετωπίσεις αυτό το πρόβλημα, ή εσύ ή κάποιος φίλος σου, θα ξέρεις ότι το κόλπο είναι τόσο απλό και εύκολο.

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.