Πως να κάνεις το βάψιμο του σπιτιού να μοιάζει με παιχνίδι!

Μπορεί το βάψιμο του σπιτιού να σας φαίνεται μπελάς και μεγάλο άγχος  άλλα μη ξεχνάμε το πόσο μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο σας η αλλαγή χρώματος στους τοίχους  γρήγορα και εύκολα! Πάμε λοιπόν να δούμε παρέα μερικά tips που θα σας κάνουν να δείτε το βάψιμο των τοίχων, σαν παιχνιδάκι!

1.Ντυθείτε ανάλογα, βάλτε άνετα ρούχα  για να είστε άνετοι αλλά προσέξτε μη βάλετε ρούχα που αν  λερωθούν θα στεναχωρηθείτε γιατί είναι κάτι πολύ πιθανό να συμβεί…

2.Καθαρίστε με ένα στεγνό πανί τους τοίχους πριν τους βάψετε για να φύγουν τυχόν σκόνες κ.α. Τοποθετήστε εφημερίδες  ή κομμάτια από χαρτόκουτα κάτω στο πάτωμα σας για να μη γίνει καμιά στραβή και στάξει στο πάτωμα.

3.Κάντε ένα μικρό τεστ πριν βάψετε ολόκληρο το τοίχο για να δείτε αν σας αρέσει εντέλει το χρώμα που επιλέξατε και αφήστε το 2-3 μέρες να απορροφηθεί για να μπορέσετε να του δώσετε χρόνο να δείτε αν όντως σας αρέσει ή όχι…

4.Αφού λοιπόν έχουμε καταλήξει στο χρώμα, ήρθε η ώρα για το βάψιμο! Βουτήξτε το ρολό στο ειδικό δοχείο κάνοντας απαλές κινήσεις ώστε να πάρετε μόνο τη ποσότητα που χρειάζεστε , ώστε να μη στάξει και κάνετε κάποια ζημιά.

5.Ωραίο το ρολό αλλά δυστυχώς δε είναι για όλα τα σημεία του τοίχου. Για αυτό θα χρειαστείτε και πινέλο πέρα από το ρολάκι. Καλύψτε τις άκρες με χαρτοταινία για να βάλετε τα όρια σας και να βγει ένα ωραίο αποτέλεσμα και βάψτε εκείνα τα σημεία με το πινέλο!

6.Μη ξεχάσετε τη καλή παρέα, λίγη μουσικούλα, ένα καφεδάκι , μια σκάλα και είστε έτοιμοι ! Καλή επιτυχία!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση