Πως να ανανεώσεις τη κουζίνα με 3 βήματα εύκολα & οικονομικά

Αρχικά, οργάνωση! Το ‘χω πει πολλές φορές, αλλά αν δεν υπάρχει οργάνωση στη κουζίνα, ό,τι αλλαγή και να κάνεις δε θα πετύχει! Κι όταν λέω οργάνωση, εννοώ ένα καθαρό, περιποιημένο πάγκο χωρίς πολλά πάνω του. Προσπάθησε να βάλεις μικροσυσκευές στα ντουλάπια, ειδικά συσκευές που δε χρησιμοποιείς συχνά ή συσκευές καφέ που χρησιμοποιείς μόνο το χειμώνα, όπως η καφετιέρα φίλτρου, μιας και τώρα με τις ζέστες δε θα τη χρησιμοποιήσεις.

Ένα άλλο ωραίο tip για την αλλαγή της κουζίνας είναι να βάψεις τα ντουλάπια! Με τον τρόπο αυτό ανανεώνεις σίγουρα τη κουζίνα. Σε περίπτωση, όμως, που ο ιδιοκτήτης δε σου έχει δώσει το οκ για να βάψεις τα ντουλάπια, μπορείς να αλλάξεις τα πόμολα! Είναι κι αυτό ένα βήμα προς την ανανέωση της κουζίνας σου.

Τρίτη και τελευταία ιδέα είναι η διακόσμηση της κουζίνας. Βάλε ραφάκια στον τοίχο σου με κάποια φυτά, όπως βασιλικό, ρίγανη και δυόσμο που θα στολίσουν το χώρο σου, θα του δώσουν μια ζωντάνια αλλά θα τα χρησιμοποιήσεις και στο μαγείρεμα! Επίσης αν έχεις άδειο τοίχο, μπορείς να βάλεις κάποια κορνίζα με poster ώστε να κάνεις το χώρο σου ακόμα πιο μοντέρνο και προσωπικό!

Αυτά. Ελπίζω να σε βοήθησα να δώσεις μια νότα φρεσκάδας στην κουζίνα! Καλή επιτυχία!!!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση