Ποτέ ξανά λερωμένα χαλιά

Τα έστρωσες τα χαλιά και τώρα ελπίζεις ότι δεν θα λερωθούν από τις ζημιές των παιδιών σου, ότι δεν θα τα λερώσουν τα σκυλάκια σου ή σε κάποιο από τα τραπέζια που κάνεις δεν θα πέσει κανένα ποτήρι κρασί. Κι ενώ σου έχω πει σε προηγούμενο post τα μυστικά για να καθαρίσεις συγκεκριμένους λεκέδες στα χαλιά, ήρθε η στιγμή να σου μάθω το απόλυτο μυστικό για να μην λερώνουν τα χαλιά σου.

Να πάμε ένα βήμα πίσω λοιπόν, στην πρόληψη, που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και δεν θα ανησυχείς πια για την καθαριότητα των χαλιών σου ή τον κόπο σου για να τα κρατήσεις καθαρά.

Σου συστήνω ένα ΥΠΕΡΠΡΟΙΟΝ, το οποίο σε μορφή σπρέι, στεγανοποιεί τις επιφάνειες και αποτρέπει έτσι τον υγρό λεκέ να διεισδύσει στα υφάσματα.

Με επαναστατική Νανοτεχνολογία δημιουργείται μία αόρατη και λεπτή ασπίδα που προστατεύει τα υφάσματα με μεγάλη διάρκεια και αντοχή. Η όψη και η υφή των υφασμάτων δεν αλλοιώνεται καθόλου και απωθείται η υγρασία. Για οποιοδήποτε λεκέ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις ένα βρεγμένο πανί και ουσιαστικά να απωθήσεις τον λεκέ. Έτσι και τα υφάσματα δεν φθείρονται από τα χημικά και τα καθαριστικά.

Με το προϊόν NANO PROOF FABRIC DS-300 μπορείς πέρα από τα χαλιά σου να προστατέψεις κάθε είδους ύφασμα, όπως κουρτίνες, καναπέδες, ταπετσαρίες αυτοκινήτων. Ακόμη τεντόπανα ή καραβόπανα, αθλητικά παπούτσια, τσάντες και γενικότερα οποιοδήποτε αντικείμενο είναι υφασμάτινο.

Δώσε στο NANO PROOF FABRIC DS-300 μια ευκαιρία να δεις πώς και κατά πόσο λειτουργεί, και στον εαυτό σου μια ευκαιρία να μην ανησυχεί για λερωμένα χαλιά.

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.