Ο απόλυτος οδηγός για να επιλέξεις χριστουγεννιάτικο δώρο για τον άντρα σου

Χριστουγεννιάτικο δώρο για τον άντρα σου και ήδη άρχισες να αγχώνεσαι. Δεν χρειάζεται. Παρακάτω σου έχω τις καλύτερες ιδέες, που δεν είναι τα κλασικά, φούτερ, παπούτσια και ρολόι.

Ηλεκτρική κουβέρτα ή και ηλεκτρικό στρώμα. Το απόλυτο χουχουλιάρικο δώρο. Θα το εκτιμήσει σίγουρα. Και αυτός θα το χαρεί και εσύ.

Παντελόνι εργασίας. Οι άνδρες λατρεύουν να φορούν ρούχα εργασίας, όσο και αν δεν το καταλαβαίνουμε. Ένα ολοκαίνουριο παντελόνι θα το χαρεί και η αλήθεια είναι ότι το χρειάζεται.

Γραφείο. Ποιος άνδρας δεν θέλει να έχει το δικό του γραφείο; Ένα κομψό γραφείο για να το βάλει σε μια γωνία του σπιτιού θα τον κάνει να νιώθει βασιλιάς.

Σετ τζακιού. Το να ανακατεύουν την φλόγα και να διατηρούν το σπίτι σας ζεστό είναι από τις αγαπημένες τους συνήθειες. Ένα σετ τζακιού με μια καστανιέρα είναι ιδανική επιλογή.

Παπούτσια. Αθλητικά παπούτσια ή παπούτσια ασφαλείας δεν του έχεις πάρει ποτέ. Και πίστεψε με, με αυτά θα τρελαθεί.

Βιδολόγος ή δισκοπρίονο. Ό,τι και να λέμε εμείς, δεν υπάρχει άνδρας που δεν θα τρελαθεί με αυτό το δώρο. Είτε το καταλαβαίνουμε είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια.

Σετ ψησίματος. Στον ψητά της καρδιάς μας. Να έχει τα κατάλληλα σύνεργα στην μάχη της ψησταριάς.

Εργαλειοθήκη. Να τακτοποιεί όλα του τα εργαλεία και να είναι συμμαζεμένα. Φαντάσου το χαμόγελό του.

Τσάντα εργαλείων. Τσάντα πλάτης για να μεταφέρει τα εργαλεία του. Πολύ κομψή και εξίσου πρακτική.

Φωτιστικό LED MOVE.  Ένα πανέμορφο φωτιστικό με ιδιαίτερη τεχνολογία που θα λατρέψουν οι άνδρες που είναι γκατζετάκηδες.

Καφετιέρα. Αν είστε από τα ζευγάρια που αγαπάτε τον καφέ, αυτό το δώρο θα του αρέσει τόσο πολύ. Και κάθε πρωί που θα μυρίζει το σπίτι από το άρωμα του ζεστού καφέ, θα το ξαναχαίρεται.

Ψησταριά Barbeque. Εφόσον έχεις αυλή, βεράντα ή κήπο, αυτό το δώρο είναι παντός καιρού. Θα το χαρείτε όλοι και θα το θυμάται μια ζωή.

Σετ αμαξιού. Υποθέτω ότι κι ο δικός σου άντρας αγαπάει να περιποιείται το αμάξι του. Κάνε του δώρο ένα σετ για το αμάξι του, που να περιλαμβάνει διάφορα, όπως καθαριστικό σπρέι αυτοκινήτου, σαμπουάν με κερί, γυαλιστικό ελαστικών, κάλυμμα τιμονιού, κουκούλα, πατάκια και θήκη κινητού και φυσικά ξύστρες παρμπρίζ.

Για όλα αυτά, μπορείς να έρθεις σε εμάς ή να μπεις στο e-shop μας και με ένα κλικ θα έρθουν όλα στον χώρο σου. Και πίστεψε με, ο άνδρας σου θα είναι πολύ χαρούμενος!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση