Γιατί να επιλέξω μόνωση ταράτσας

Η θερμοκρασία άρχισε σιγά σιγά να πέφτει καθώς το φθινόπωρο έχει αρχίσει και μια από τις πρώτες σκέψεις όλων μας είναι το πώς θα ζεστάνουμε το σπίτι μας τον χειμώνα. Με την κρίση ενέργειας που βιώνουμε, οι εναλλακτικές μέθοδοι για την παραγωγή θερμότητας αλλά και διατήρησης είναι το πρώτο μέλημα μας.

Η μόνωση της ταράτσας αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για να έχουμε ένα σπίτι ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι. Τα προτερήματα μιας τέτοιας επιλογής ποικίλουν. Παρακάτω θα δούμε γιατί και πότε να μονώσουμε την ταράτσα μας.

·        Η καταλληλότερη εποχή είναι Σεπτέμβριος με Οκτώβρης, όπως και την άνοιξη, καθώς οι θερμοκρασίες που παρατηρούνται είναι οι ιδανικές για την σωστή εφαρμογή του υλικού. Θα πρέπει να επιλέξετε να ξεκινήσετε την διαδικασία μόνωσης της ταράτσας σε μέρες που δεν αναμένεται βροχή, καθώς θα ολοκληρωθεί η εργασία περίπου τρεις μέρες μετά.

·        Η εξοικονόμηση χρημάτων από την ενέργεια που θα καταναλώσετε είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να μην το αναβάλλετε άλλο. Τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα.

·        Ακόμη, η τοποθέτηση της μόνωσης είναι πολύ εύκολη διαδικασία και μπορεί να γίνει από εσάς, χωρίς να απαιτούνται εργατικά έξοδα. Ειδικότερα στην περίπτωση που επιλέξετε την εφαρμογή του ελαστομερούς προϊόντος μόνωσης η διαδικασία είναι πανεύκολη, σα να βάφετε την ταράτσα σας.

·        Το σπίτι σας θα συντηρείται πολύ καλύτερα καθώς η υγρασία δεν θα ποτίζει την πλάκα σας και έτσι σε βάθος χρόνου το οίκημα σας θα είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση.

·        Η μόνωση της ταράτσας μπορεί να διαρκέσει έως και 20 με 25 χρόνια, οπότε τα χρήματα που θα επενδύσετε για τα υλικά θα είναι μηδαμινά μπροστά στην ολοκληρωμένη προστασία αλλά και στο βάθος χρόνου που θα επωφεληθείτε από τη μόνωση.

Στα καταστήματα του GEORGIOU στην Θεσσαλονίκη, αλλά και στο e-shop μας θα βρείτε πληθώρα προϊόντων για να επιλέξετε ποιο θα προμηθευτείτε, αλλά και το κατάλληλα εξειδικευμένο προσωπικό για να σας βοηθήσει σε κάθε απορία σας.

Η συμβουλή όλων μας από τα καταστήματα του GEORGIOU είναι να πάρετε την απόφαση άμεσα και να προχωρήσετε την διαδικασία μόνωσης.

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση