Μετακόμιση & οργάνωση !

Μετακομίζεις; Σε αγχώνει η ιδέα και μόνο; Ίσως από τις πιο αγχωτικές και δύσκολες μέρες της  ζωής σου.. η μετακόμιση ! Κούτες και ρούχα παντού.. Πράγματα δεξιά και αριστερά που σου αποσπούν περισσότερο τη προσοχή και τη σκέψη.. Για αυτό αν δεν υπάρχει οργάνωση τότε πως θα γίνει σωστά η δουλειά ;; Πάμε να τα οργανώσουμε λοιπόν όλα και να δούμε μερικά tips για να γίνουν όλα πιο ξεκούραστα και χωρίς άγχος!

1.Πρώτα από όλα , άδειασμα! Αδειάζουμε όλα τα ντουλάπια μας είτε είναι ρούχα είτε πιάτα και τα τοποθετούμε σιγά-σιγά  σε κούτες ώστε να μη πέσουν όλα μαζί την ίδια μέρα..Προσπάθησε να τα κάνεις αυτά όλα σε διάστημα τουλάχιστον 10-15 ημερών πριν τη μέρα της μετακόμισης.

2.Ανάλογα την εποχή έτσι και ρυθμίζουμε τις κούτες, δηλαδή αν μετακομίζετε αυτή τη περίοδο τότε σίγουρα τα ρούχα που δε θα χρειαστείτε  είναι τα χειμωνιάτικα. Οπότε αυτά τα ρούχα τα πακετάρεις πρώτα και στο τέλος τα καλοκαιρινά ρούχα που θα τα χρειαστείς μέχρι την μέρα της μετακόμισης!

3.Οργάνωσε τα πάντα για το μπάνιο και τη κουζίνα. Από τα απορρυπαντικά έως και τα μπαχαρικά στη κουζίνα σου ! Κι αυτό γιατί όσο πιο πολλά τα έχεις σε μια τάξη , τόσο πιο εύκολο και για σένα για τη μέρα της μετακόμισης στο νέο σπίτι!

4.Καθάρισμα! Πολύ σημαντικό είναι το καθάρισμα του σπιτιού , για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να έχουμε καθαρίσει το σπίτι πριν τη μετακόμιση ώστε όταν μπούμε να είναι έτοιμα όλα για την τοποθέτηση τους, και να μείνει μόνο η καθαριότητα της μετακόμισης.

Ελπίζω κάπως να βοήθησα ! Καλή μετακόμιση και καλορίζικο !!!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.