Κόλπα για να κρατάς το σπίτι σου ζεστό

Ένα ζεστό σπιτάκι τις μέρες του χειμώνα είναι ό,τι πιο χαλαρωτικό και γαλήνιο αποζητάς μετά την δουλειά. Παρακάτω θα σου πω κάποια μυστικά για να διατηρήσεις την θερμότητα μέσα στο σπίτι, για να απολαμβάνεις την ζεστούλα, αλλά και να κάνεις οικονομία με πολύ απλούς τρόπους.

· Οι κουρτίνες μπορούν να βοηθήσουν στην διατήρηση της θερμοκρασίας. Τόσο απλό! Τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες άνοιξε διάπλατα τις κουρτίνες σου για να μπει στο σπίτι το φως του ήλιου. Μετά το απόγευμα, τράβηξέ τις για να δημιουργούν ένα στρώμα μόνωσης στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτες σου.  

· Τα χαλιά που θα χρησιμοποιήσεις να είναι βαριά, μεγάλα και με ψηλό πέλος. Ακόμη, φρόντισε να καλύψεις τους χώρους που χρησιμοποιείς πολύ συχνά.

· Η αγορά ενός αφυγραντήρα είναι μια πολύ καλή επιλογή για να ζεσταίνεται πιο γρήγορα ο χώρος σου. 

· Μετακίνησε τα έπιπλα που ακουμπούν στα καλοριφέρ σου και άσε την θερμότητα να διαχέεται ελεύθερα στο σπίτι. Ωστόσο ο καναπές σου και το κρεβάτι σου να είναι σχετικά κοντά στα σώματα θερμότητας για να απολαμβάνεις την ζέστη όταν χαλαρώνεις.

· Τρομερή διαφορά θα παρατηρήσεις μετά την μόνωση της ταράτσας. Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε αναλυτικά όλα τα προτερήματα μιας τέτοιας επιλογής.

· Ο πιο οικονομικός, άμεσος και γρήγορος τρόπος για τη μόνωση του σπιτιού σου είναι να χρησιμοποιείς αεροστόπ σε πόρτες και παράθυρα! Αυτές οι μικρές αιχμές αφήνουν μεγάλες ποσότητες κρύου αέρα να εισέρχεται μέσα.

· Τέλος, απαραίτητη είναι και η συντήρηση του λέβητα για να λειτουργεί στο μέγιστο δυνατό το σύστημα θέρμανσης σου.

 Με όλους αυτούς τους τρόπους θα καταφέρεις να ζεστάνεις πιο γρήγορα και πιο οικονομικά το σπίτι σου.

 Στα καταστήματα Γεωργίου θα βρείτε αφυγραντήρες, αεροστόπ και υλικά μονώσεως και θα σας βοηθήσουμε σε κάθε απορία σας. 

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση

Στο site μας χρησιμοποιούμε cookies ώστε να παρέχουμε

καλύτερες υπηρεσίες και βελτιωμένη εμπειρία στους χρήστες μας.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα cookies εδώ.