Φωτισμός εξωτερικού χώρου ανάλογα τη διάθεση!

Και τώρα που καλοκαίριασε και  χρησιμοποιούμε πιο συχνά το μπαλκόνι και  το κήπο μας ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το φωτισμό! Πόσο σημαντικός  είναι άραγε ο φωτισμός; Πολύ!!!

Ανάλογα τη διάθεση ,έτσι και ο φωτισμός. Δηλαδή αν θες να κάτσεις να ξεκουραστείς στο κήπο σου ή στο μπαλκόνι σου, τότε σίγουρα για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το βράδυ σου θα πρέπει να μην ανάψεις  πολλά φώτα, άλλα να  επιλέξεις  μικρά φωτάκια ή αν θες κάτι ακόμα πιο διακριτικό, επέλεξε τα ηλιακά φωτιστικά, αυτά που τα τοποθετείς σε κάποια γλάστρα και κάνουν τη δουλεία τους όλη μέρα ,αποθηκεύοντας φως από τον ήλιο και έπειτα τη νύχτα σας  παρέχουν δωρεάν το ιδανικό φως  για μια χαλαρή νύχτα! Στο site μας  θα βρείτε  ποικιλία από αυτά τα φωτιστικά σε διάφορα σχέδια και στυλ!

Αν πάλι είναι μια βραδιά που θες να απολαύσεις  με παρέα για φαγητό και  ποτό ,τότε θα χρειαστείς περισσότερο φώς! Σε αυτές  τις  περιπτώσεις ανάβεις  τα φώτα που διαθέτεις  και για έξτρα ρομαντισμό και ατμόσφαιρα , σας  προτείνουμε να ανάψετε κανένα κεράκι στο τραπέζι σας!

Απ΄ την άλλη αν είναι η βραδιά που θες να διαβάσεις το αγαπημένο σου βιβλίο και να απολαύσεις το κρασί σου τότε το ιδανικό φως για σένα είναι κάτι διακριτικό άλλα σίγουρα κάτι  από ψηλά ώστε να μπορείς να διαβάσεις  ξεκούραστα!

Αυτά για σήμερα.. ελπίζω να σας βοήθησα και να σας ταξίδεψα!

Το προϊόν προστέθηκε
Προστέθηκε για σύγκριση